3999 Hollóháza, Szent László út 27/A

Ajánlatkérés

Vadász Panzió Hollóháza

Search For A Trip

Látnivalók a közelben

Füzéri vár

Füzéri vár

Zemplén kalandpark

Zemplén kalandpark

Porcelángyár látogatás

Porcelángyár látogatás

Zemplén kalandpark

Zemplén egyik legnagyobb turistamágnese a Sátoraljaújhely felett tornyosuló Magas-hegyen kialakított Zemplén kalandpark. Magyarország leghosszabb libegője, leghosszabb bobpályája, legextrémebb kalandjai várják nemcsak az adrenalinfüggő turistákat. 2015-től három újabb „leg”, hazánk első kabinos drótkötélpályája és egy igazi szenzáció, a páratlan izgalmakat kínáló, több mint 100 méter mélység felett átívelő, két hegyet összekötő extrém átcsúszó kötélpálya, valamint egy Mászófalközpont teszi próbára bátorságunkat.


Füzéri vár

Élje át, hogyan éltek a középkorban, kik voltak a vár birtokosai, illetve miért tartják számon országunk egyik legszebb fekvésű váraként képzett animátoraink segítségével! Nem érdemes kihagyni a Tájház Portákat és a Látogatóközpontot sem, ahol érdekes történeteket ismerhet meg községünkről, múltunkról és hagyományunkról! 


Hollóházi Porcelán múzeum, és alkotócentrum

A Múzeumban működik a 2003-ban létrehozott "Látogatói alkotócentrum", amely lehetőséget biztosít kedves látogatóink számára, hogy ne csak betekintést nyerhessenek a porcelánfestés csodálatos világába, ki is próbálhassák porcelánfestői tehetségüket, és egyéni alkotásokat hozzanak létre. Szakképzett kézifestő segítségével varázsolhatnak mintákat a hófehér porcelánra, a hollóházi kirándulás maradandó emlékeként. 


Kassa


Szent László katolikus templom

Kelet-Szlovákia legnagyobb városa ismét gyönyörű színekben, illatokban és dallamokban pompázik. Látogasson el Ön is Kassára, hogy sétálhasson a zenélő szökőkút mellett, megismerhesse II. Rákóczi Ferenc életét, vagy a 160 méter magas Zsigmond-toronyból vethessen egy pillantást a város látképére.


országos kék túra útvonal végpontja

Modern formájából eredendően Európa-hírű, az imaházában található 1914-ben kályhacsempéből alkotott oltár –anyagát tekintve- egyedülálló az országban. A templomot Kovács Margit, Somogyi József és Szász Endre alkotásai díszítik.


Pálházi Vízimalom

a hegykőzi kisvonat nyomvonala mellett található!


Mikóháza

Népi jellegű pincesor!


Telkibánya

Aranyasók útja tanösvény!


Füzérradvány

Károlyi kastély!!

WHY CHOOSE US?

Diverse Destinations

Value for Money

Fast Booking

24/7 customer care